Vzorek kávy ve filtru - BLACK HONEY (1ks)
Naše káva pochází z výšek nad 1400 m.n.m., kde je díky horskému klimatu a rodinné péči vypěstována do dokonalosti. Jemná chuť s ovocnými tóny odráží jedinečné přírodní podmínky, které tuto kávu řadí mezi nejlepší na světě. Po sklizni přivážíme zrna do malebné roubenky v Beskydech, kde je ručně pražíme a meleme s láskou.
Připravte si svou kávu kdekoli
Díky našim praktickým filtrům je příprava snadná a rychlá, ať už jste na horách, u táboráku nebo na cestách. Stačí prolít filtr horkou vodou a během několika minut si vychutnáte čerstvou kávu plnou chuti. Filtry jsou skladné a lehké, ideální pro dobrodruhy, milovníky přírody i všechny, kdo si chtějí užít kvalitní kávu kdykoliv a kdekoliv.
Káva BLACK HONEY
Na začátku po vytřídění zrn je odstraněna slupka a část dužiny, ale pak nedochází k promývání, nýbrž se káva i se zbytky dužiny a sladké „medové“ šťávy suší a fermentuje (bez vody).
Tím získá vlastnosti obou předchozích procesů, kdy si udržuje jasnost praných káv, ale také ovocnost, sladkost a zemitost přírodních káv. Podle množství zachované dužiny a délky fermentace, rozlišujeme několik typů medové metody – yellow, red a black. Vy můžete ochutnat metodu black.
Tím získá vlastnosti obou předchozích procesů, kdy si udržuje jasnost praných káv, ale také ovocnost, sladkost a zemitost přírodních káv.
- Chuťový profil: intenzivně ovocný, tmavý cukr, máslo, tamarind, jahody
- Intenzita: 3/5
Jak na přípravu
- Odtrhněte horní část filtru
- Nasaďte filtr na hrnek
- Postupně prolívejte filtr horkou vodou
Naplňte filtr horkou vodou (150 - 200 ml) až po okraj a postupně přilévejte. Jakmile dolijete naposledy, počkejte, než voda úplně proteče filtrem.
Čerstvá, ať jste kdekoliv
Naše káva je pravidelně pražena, a poté pečlivě mleta a balena do filtrů, abychom vám zaručili maximální čerstvost a plnou chuť. Každý filtr je balen do vzduchotěsného sáčku, který chrání kávu před světlem a vlhkostí. Díky tomu vám garantujeme čerstvost až 12 měsíců.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.