Hodnocení obchodu

4,8 656 hodnocení
5
590x
4
23x
3
17x
2
13x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Michala Balická | 8.5.2021
Naprosto skvělá komunikace i kvalita. Velikosti sedí ???? jen tedy mikiny je nutné několikrát vyprat protože vnitřek chlupatí ale jinak spokojenost.
P Avatar autora Peťa | 7.5.2021
Spokojenost :-) objednávala jsem plecháčky s potiskem a přišly v pořádku :-) těším se na první výlet s nimi :-)
JK Avatar autora Jakub Křížek | 7.5.2021
Jsem velmi spokojený po všech stránkách. Skvělá komunikace, rychlost dopravy i výsledný produkt. Děkuji
P Avatar autora Past | 6.5.2021
Dodáno po týdnu asi kvůli potiskům hrníčku, ale zboží je moc hezké. Trička jsou super.
Avatar autora | 5.5.2021
Celková spokojenost. Výborný poměr cena / kvalita. Dodací termín do 2 dnů.
M Avatar autora Martina | 3.5.2021
Komunikace s obchodem dostačující, zboží dodané velmi rychle, kvalita zboží výborná, zpracování výborné.
Avatar autora | 3.5.2021
D Avatar autora Dominik | 3.5.2021
Vše v naprostém pořádku. Rychlé doručení zboží, kvalita materiálu výborná a pěkně zpracovaná.
Avatar autora | 2.5.2021
Avatar autora | 2.5.2021
Spokojená
JG Avatar autora Jarmila Greplová | 2.5.2021
H Avatar autora Honza | 2.5.2021
T Avatar autora Tadeáš | 30.4.2021
Rychlé dodání, skvělý materiál, jsem spokojený .) Ať se daří!
Avatar autora | 27.4.2021
Skvělý materiál
LK Avatar autora Lukáš Kousal | 26.4.2021
Velmi rychle doručení v kombinaci se zasilkovna.cz. Kvalitní materiál a tisk. Velikosti nesedí dle měření (měřeno se stávajícím oblečením), snad to zvládneme vyměnit :) Celkově spokojený
Avatar autora | 26.4.2021
Velmi spokojena :)
BT Avatar autora Blanka Týřová | 26.4.2021
I Avatar autora Iveta | 26.4.2021
Bohužel ze 3 věcí které jsem objednavala přišli dvě úplně jiné.???? U trička špatná velikost a u hrníčku jiný potisk. Zklamalo mě to. Když jsem objednávala poprvé vše bylo v pořádku.
K Avatar autora Kristýna | 26.4.2021
Trička jsou super, polštářek trochu zklamání z materiálu. Jinak naprostá spokojenost.
L Avatar autora Lucie N. | 25.4.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
Jak o nás mluví zákazníci
tabulka velikosti Doporučujeme zkontrolovat tabulku velikostí
sazeni stromu
Za každý zakoupený produkt zasadíme 1 strom. Jak?
Ověřeno zákazníky
Hodnocení
našeho obchodu:
161 hodnocení
Všechna hodnocení