Hodnocení obchodu

4,8 761 hodnocení
5
687x
4
25x
3
18x
2
15x
1
16x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.7.2021
Plecháčky krásný, vše proběhlo bez problémů, rychle doručení. Určitě doporučuji
Avatar autora | 27.7.2021
Avatar autora | 27.7.2021
Avatar autora | 27.7.2021
Avatar autora | 27.7.2021
P Avatar autora Petr | 26.7.2021
Vše proběhlo super. Rychlé doručení. Zboží perfektní.
P Avatar autora Petra.K | 24.7.2021
Krasne zboží,rychlé dodani. Kvalitni materiál. Jen by mohly byt leginy a mikiny jeste o čislo vetší.myslim, ze by si zakaznice našly
GS Avatar autora Gabriela Sedláčková | 24.7.2021
Velmi rychle doručení, vysoká kvalita,.... prostě TOP????
Avatar autora | 21.7.2021
Avatar autora | 20.7.2021
Avatar autora | 20.7.2021
Velká spokojenost, tričko je přesně takové jako na obrázku, kvalitní materiál. Dodání bezproblémové a rychlé
Avatar autora | 18.7.2021
Jsem velmi spokojená. Tričko je příjemné, výrobce vyhověl i mému přání ohledně potisku, rychlé dodání...5⭐
A Avatar autora Adéla | 17.7.2021
Kvalita triček v pořádku, bohužel o kvalitě potisku se vůbec nedá mluvit, ještě jsem ani jednou neprala a už se odlupuje. Navíc, byl na jednou triku pod nápisem "zatisknutý" vlas nebo chlup! Jsem hodně zklamaná!
VK Avatar autora Václav Kloz | 16.7.2021
Objednal jsem mikinu s modrobílým logem. Přišla jen s bílým logem, které vypadá lacině. Logo je na XL mikynè vyrazně menší než to vypadá na fotce eshopu. Mikina má fajn střih střih a design, kvalita mikiny není zvlášť dobrá.. spíše mikča v cenové kategorii cca 400-500 kč a na tom potištěné logo. Nejvíc mè mrzí, že když objednám něco, ze dorazí jiná kombinace. Reklamace zatím nevyřešena.
K Avatar autora Kristyn | 15.7.2021
Rychlé dodání, krásný motiv, kvalita trička.. Ale po prvním vyprání se potisk začal odlepovat. To je pro mě velké zklamání.
M Avatar autora Martin | 13.7.2021
Spokojenost - rychlé dodání. Nespokojenost - vysoká cena!
P Avatar autora Patrície | 12.7.2021
kvalitní materiál a rychlé dodání
Avatar autora J. | 9.7.2021
Obchod proběhl perfektně. Tričko veliké zklamání pro mě. Nelíbí se mi ani materiál ani potisk, na internetu vypadá mnohem lépe než ve skutečnosti.
L Avatar autora Lenka | 8.7.2021
Jsem spokojená, výborný materiál, velikost sedí, krásná mikinka! Barva odpovídá obrázku.
Avatar autora | 7.7.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
Jak o nás mluví zákazníci
tabulka velikosti Doporučujeme zkontrolovat tabulku velikostí
sazeni stromu
Za každý zakoupený produkt zasadíme 1 strom. Jak?
Ověřeno zákazníky
Hodnocení
našeho obchodu:
161 hodnocení
Všechna hodnocení